website stat

Un nou studio de videochat din capitală

Știu că pentru mulți videochatul este un subiect tabu dar faptul că închidem ochii nu înseamnă că această activitate va stopa sau va înceta să mai existe. Ca atare, este mai bine să o abordăm frontal și să discutăm deschis despre ea, pentru că, dacă o fată vrea să se angajeze ca model la un studio de videochat, mai bine să o facă informat, în cadrul unei firme serioase, decât să ajungă la cine știe ce dubioși. În plus, videochatul este o activitate care are doar tangențe virtuale cu sexul, pentru că nu implică contact fizic, fanteziile pe care le trăiește clientul sunt doar fantezii, în mintea lui.

fata frumoasa

Acestea fiind spuse, să trecem la topicul articolului de azi, în care ziceam că vă prezint un nou studio de videochat din capitală. De fapt, formularea este puțin eronată, pentru că charm studio se laudă cu peste 7 ani de experiență în domeniu, așa că este relativ vechi. Dar nou pentru cine nu a aflat încă de el! La puncte bune, trec faptul că studioul are sediu fizic în București, ultracentral, pe Unirii, practic în centrul vechi. Mai notez că are pagină de Facebook activă, că răspunde foarte repede la mesaje și că are aproape 14.000 de fani. Din păcate nu același lucru se poate spune despre reacțiile la postări, care cam lipsesc, dar asta se poate datora și faptului că nu toată lumea dorește să fie asociată cu videochatul. A, și să nu uităm că au și canal de YouTube.

Din paginile site-ului aflăm că Charm Studio oferă contract individual de muncă 100% legal. Dacă sunt onești atunci ăsta e un lucru important și de reținut, pentru că domeniul videochatului se pretează foarte ușor la exploatare sexuală sau de altă natură a fetelor naive care calcă pragul unui astfel de studio, așa că e mai bine să te asiguri că lucrezi în condiții legale și că ai toate taxele plătite la stat. Asta denotă seriozitate. Iar la capitolul seriozitate am văzut pe site-ul lor și un paragraf ce m-a făcut să zâmbesc, și din care dați-mi voie să vă citez începutul:

Seriozitatea se definește ca însușirea, calitatea de a fi serios! O calitate rar întâlnită în acest domeniu, însă sistemul nostru de management poate fi comparat cu al unei companii multinaționale când vine vorba de plată (suntem cinstiți și nu întârziem niciodată) sau de implicare.

Dragă Charm Studio, dacă ești serios atunci ești probabil diferit de foarte multe corporații și multinaționale, deoarece multe dintre ele sunt oricum, numai serioase nu, și își tratează clienții ca pe niște servitori. Dar am înțeles ideea.

Sigur, s-ar mai putea nota salariul, cu care toate studiourile de profil se laudă că e mare, oricum mult peste media din celelalte domenii, și faptul că firma în cauză susține că oferă confidențialitate, traininguri pentru începătoare, bonusuri de performanță și chiar vacanțe exotice sau mașini de lux în cadrul unor concursuri pentru angajate. Ceea ce, cum să vă zic, la niciun alt post din niciun alt domeniu nu prea vei găsi, să facă patronul concurs cu premii mari, pentru angajații care-și fac treaba.

La puncte minus, deocamdată nu am, că nu-i cunosc. Dar dacă a lucrat carea dintre voi la acest studio, vă invit să ne spuneți părerea despre ei mai jos, în comentarii.

2 comentarii

Dana la 01.02.2018, 17:27

Pasii repezi cu care aceasta industrie s-a dezvoltat a creat si sentimentul de incredere ca reusesti, un lucru bun pentru cei care doresc sa se angajeze la studio.

Vanesa la 14.12.2018, 13:26

In videochat se apreciaza munca depusa de angajat, de aceea exista bonususuri constante de performanta, diverse premii, excursii de lux sau masini scumpe. Cand vezi ca iti este rasplatita munca, implicarea este si mai mare.