website stat

Bluze și pulovere de Black Friday

Dacă ești o reprezentantă a sexului slab, atunci te invit pe www.bellezzafashion.ro, unde poți descoperi, încă de pe acum, prețuri reduse în unele cazuri cu aproape 50%, chiar cu câteva zile înainte de celebra „vinere neagră!” Aceste rânduri ar putea suna a poveste de adormit copiii, dar nu este deloc așa, cel puțin judecând după prețurile listate, de exemplu, pe pagina cu pulovere si cardigane a site-ului amintit.

pulover crosetat

Astfel, puloverul croșetat cu spații largi și gât în formă de V din imaginea de mai sus, foarte șic, frumos, elegant și senzual, după cum puteți constata singure, costă 49 de lei la ofertă. Prețul lui anterior era, citim pe aceeași pagină, 95 de lei. Asta înseamnă o reducere de peste 48%, dacă facem un calcul simplu. Și nu este singurul pulover la acest preț.

Cu ocazia reducerilor de Black Friday, mesajul acestui site pentru cumpărători este următorul:

BellezzaFashion.ro este un magazin online ce oferă spre comercializare fuste din piele, haine de firmă, costume de baie, pantaloni din piele naturală, blugi, rochii de club și multe alte categorii pe care acum le puteți găsi la ofertă. Toate aceste produse se găsesc acum la reduceri mari, așa că descoperă oferta!

bluza cu motive florale

În particular, eu vă invit să vizitați și pagina cu bluze dama, deoarece putem constatata că și ele beneficiază de reduceri consistente, iar varietatea de culori, forme, țesături și modele le face potrivite pentru orice buzunar, ținută, anotimp și preferință. Fie că vreți să vă luați de pe acum o bluză-tricou pe care s-o puteți purta chiar și la vară, cum este superba bluză cu motive florale din imaginile alăturate, fie că vreți ceva mai grosuț, mai adecvat pentru toamnă-iarnă, cum este bluza gri din ultima imagine, le veți găsi la acest magazin. Apropo, ambele bluze menționate costă 39 de lei.

bluza dama gri

Comenzile se pot plasa direct online, dacă vă faceți un cont pe site. Hainele se livrează prin curierat rapid, le primiți în maxim câteva zile la voi la ușă, nici măcar nu trebuie să vă deplasați până la magazinul de peste drum, iar plata se poate face atât ramburs, cât și online, după cum preferați. Mai multe informații, pe site!

0 comentarii