website stat

De unde îi cumpărăm pătuţ lui bebe?

Cel mai adesea, un copil aduce lumină în familia în care s-a născut şi bucurie pe chipurile părinţilor. Dar alături de aceste sentimente vin şi nopţile nedormite, grijile în plus, la pachet cu o serie de obligaţii pentru cel mic. Trebuie să-i cumpărăm haine, pampers, cărucior, pătuţ, jucării şi lista poate continua. Apoi, trebuie să avem grijă de el. În articolul de faţă o să vă indic un magazin care, sper eu, vă poate uşura sarcina găsirii unui pătuţ pentru bebeluşi, ba chiar o poate transforma într-o activitate plăcută şi reconfortantă, scăpându-vă în acelaşi timp de câteva griji. Este vorba despre magazinul Noriel, pe care-l puteţi accesa dând click pe linkul anterior.

patut-pali-ciak-alb

În primul rând, să vedem de ce are nevoie bebeluşul nostru de un pătuţ separat, numai al lui. Ne-am putea gândi să îl culcăm cu noi, nu-i aşa? Dar dacă facem asta, există riscul ca în timpul nopţii el să cadă din pat sau să ajungă într-o poziţie extrem de incomodă, mai ales dacă şi noi ne mişcăm în somn. Un pătuţ ca cel din imaginea de mai sus costă circa o mie de lei, dar are nişte avantaje clare. În primul rând, marginile ridicate îi asigură o protecţie bebeluşului, care nu mai riscă să cadă din el. Apoi, în această imagine nu se vede dar pe o parte el este prevăzut cu nişte sertare în care putem pune diverse hăinuţe sau jucării. Designul mic şi ergonomic îl face să ocupe puţin loc iar roţile ne permit să îl deplasăm oridune dorim. În acest fel îl putem ţine sub observaţie atunci când ne aflăm într-o altă cameră şi chiar îl putem legăna uşor, ajutându-l să adoarmă. Nu în ultimul rând, aspectul acestui pat este foarte frumos.

pătuţ pliant lorelly albastru

Noriel se remarcă prin mulţimea şi diversitatea produselor sale. Iată un cu totul alt model de pat, pliant, de culoare albastră. Cu două niveluri, acesta este ideal atât pentru odihnă cât şi pentru joacă, nivelul superior putând fi folosit până la 6 luni. Este prevăzut cu o uşă laterală cu fermoar, măsuţă, bară de jucării, iar desenele imprimate pe el îi vor conferi cu siguranţă micuţului locatar vise paradisiace. Preţul acestui pătuţ este de circa 300 de lei.

Iar acestea sunt doar două modele. Site-ul numără nu mai puţin de 72 de pătuţuri, dintre cele mai diferite ca aspect şi funcţionalitate, aşa încât este imposibil să nu găseşti ceva care să-ţi placă. Produsele pot fi sortate după preţ, după popularitate (cele mai bune vândute aparând în faţă) etc. Uitându-mă fugitiv pe pagina lor, văd că unele au reduceri consistente, chiar de 19%, şi că livrearea se face în 48 de ore, cu transport gratuit. Evident, se pot comanda direct de pe net, din orice colţ al ţării.

Aşadar, dacă vreţi să vă clătiţi ochii cu ceva frumos, intraţi pe acest site. Cu un mic avertisment: aveţi grijă, s-ar putea să fiţi convinţi să cumpăraţi şi voi unul! :)

0 comentarii