website stat

Idei de jucării de primăvară

Aparent, cu cât ne apropiem de vară, cu atât mai puțin trebuie să le cumpărăm micuților noștri jucării. Iar asta pentru că, evident, ei vor începe să iasă tot mai mult pe afară, în loc să stea în casă ca până acum. Dar asta nu înseamnă că nu le putem lua jucării adecvate noilor lor activități. Nu doar pentru a-i recompensa în anumite situații, ci din simplul motiv că le suntem părinți și dorim să-i facem să se simtă iubiți și fericiți. În plus, spre deosebire de alte generații, noi le putem lua și cele mai frumoase sau interesante (și de ce nu, ieftine) jucarii copii, pentru că azi nu mai suntem limitați la magazinul de după colț, având la dispoziție via internet o sumedenie de shopuri online.

căsuță de jucărie

Un astfel de magazin este Toyz.ro. Avantajul specializării pe nișa jucăriilor este că vom găsi acolo totul sortat pe categorii, grupe de vârstă, tipuri de jocuri etc. De exemplu, dacă avem o fată care crește și deja e la școală, ne putem gândi la varianta unor jocuri logice sau educative. Pe site există foarte multe, de la puzzle până la jocuri ce implică diverse asamblări, lucruri care în general îi vor dezvolta copilului creativitatea și inventivitatea, satisfăcându-i totodată curiozitatea mereu vie. Este și un truc la astfel de jocuri ce oferă multiple soluții sau rezolvări, pentru că dacă îi luați o jucărie simplă, gen mașinuță, curiozitatea lui îi va face până la urmă să o dezmembreze și să o strice.

bicicletă

Dacă e băiat și ceva mai mărișor, îi puteți lua de exemplu o bicicletă. Este unul din lucrurile pe care eu nu le-am avut când am fost mic și după care am tânjit. Mai are avantajul că, tot așa, nu se strică de pe o zi pe alta și îi va crea o bucurie mult mai mare decât un simplu roboțel sau mașinuță cu sirenă. Deși, evident, i le puteți cumpăra și pe acestea din urmă, mai ales că aveți multe modele și puteți alege ce îi place lui mai mult (robotul preferat din desene animate, de exemplu) sau ce găsiți mai avantajos. Cum ziceam, internetul aduce cu sine și aceste avantaje, anume că nu e obligatoriu să locuiești în Brașov pentru a-i putea cumpăra produse Noriel copilului tău.

puzzle

Să recapitulăm: puzzle pentru a-l ține în casă, biciclete pentru plimbare, căsuțe din lemn (iarăși n-am avut) pentru ieșiri în verde. Una peste alta, cu atâtea opțiuni, te întrebi cum reușeam noi să ne distrăm când eram mici și nu știam de atâtea chestii. Eh, nu mă cheamă Creangă, dar poate cânva o să vă povestesc și despre asta.

0 comentarii