website stat

Închirieri auto pentru bucureșteni

În rândurile care urmează o să vă spun de ce e bine să aveţi undeva notate datele de contact ale firmei de transport Airport Bucharest Rent a Car. Dar mai întâi, să vedem care este contextul.

Să zicem că aveți o cunoștință din altă țară, care se decide să facă o vizită în România. Odată ajunsă la aeroport, este de presupus că persoana în cauză va lua un taxi și va căuta un hotel pentru a se caza, sau se va îndrepta spre hotelul unde și-a rezervat deja loc. Aici avem deja prima problemă, și anume taxiul. Cu toții cunoaștem sau am auzit de nenumărate cazuri în care taximetriștii bucureșteni te jupoate de viu, la figurat vorbind, adică îți iau foarte mulți bani. Și, uneori, te agresează la propriu.

mașini de închiriat

Bun, respectivul ajunge la hotel. Începând cu a doua zi, va dori să colinde orașul, să viziteze diferite parcuri și muzee, să se întâlnească cu prietenii de aici și eventual să meargă în alte orașe, tot pentru a le vizita. Problema este că, nefiind din zonă, nu cunoaște foarte bine străzile, mijloacele de transport în comun, orarul lor etc. Din nou, va fi nevoit să apeleze la un taximetrist. Care, pe lângă prețul pipărat, poate-l va plimba suplimentar pe tot felul de strădulețe până la destinație, timp în care aparatul continuă să numere kilometri. Iar varianta cu Uber am înțeles că e și mai costisitoare.

Pe scurt: dacă nu ai o mașină proprie, deplasarea prin capitală ridică numeroase probleme, mai ales ca străin. Taxiul e costisitor, metroul circulă doar pe trasee fixe și e aglomerat, autobuzul și tramvaiul nu ies din oraș.

O soluție la toate aceste probleme o reprezentă închirierea unei mașini pe toată perioada cât stai în România (sau pe toată durata cât ai nevoie de ea). Și pentru că primul pas pe sol românesc îl faci imediat după ce aterizezi cu avionul, firma Airport Rent a Car din București te ajută încă de la aeroport. Cu rezervări de două minute și transport spre ce destinație vrei tu, mașina lor înlocuiește primul taxi și poate fi comandată în mai puțin de două minute. Iar pentru cei care doresc să închirieze o mașină pe câteva zile (sau mai mult), va exista un asistent care îi va consilia în alegerea celei mai bune variante. Pentru că să nu credeți că există o singură mașină pe care o puteți alege sau un preț fix.

Încet-încet, uite că intrăm și noi în rândul țărilor europene (a se citi civilizate) și din punct de vedere practic, nu doar cu numele.

0 comentarii