website stat

Scări de lemn, pentru cine dorește

În articolul de față o să vă aduc la cunoștință un site prin intermediul căruia puteți comanda, dacă doriți, scări din lemn pentru interior. Site-ul este al unei firme ce se ocupă cu diverse chestii de lemn, în special uși, motiv pentru care îi și zice usi-bune.ro, dar eu mă voi opri asupra scărilor. Și presupun că astfel articolul va fi chiar mai interesant pentru voi, deoarece de uși a auzit toată lumea, e plină piața de oferte, putem cumpăra din orice magazin și știm cum arată, dar scări interioare din lemn, lucrate cu măiestrie, vezi mult mai rar.

balustradă din lemn
Scari lemn Usi-bune.ro

Adică vezi și scări, în unele cazuri. De exemplu cum am eu la casa bunicilor. Niște scări de lemn la târnaț. Care târnaț, apropo, desemnează (în limbaj popular) o prispă și nu un jucător de fotbal, cum greșit îmi sugerează Google Images. De fapt, întregul târnaț e din lemn. Apoi, scara pe care te urci în podețul cu fân este tot din lemn, iar scara cu care te sui în podul de deasupra casei este chiar din lemn masiv. Mai mult, are și o acustică foarte bună, astfel încât, când pășești pe anumite trepte, scoate un scârțâit HD, pe mai multe canale, foarte autentic. Deci am scări de lemn - la bunici, nu pot să zic că nu am. Dar parcă ar merge și ceva îmbunătățiri pe la ele. În orice caz, sunt departe de scările pe care le vezi în filme.

Cele de pe site-ul menționat sunt minunate, eu am pus aici o singură imagine dar puteți să vedeți mai multe fotografii la ei pe site. Și dacă pot să facă modele atât de diverse (și frumoase), presupun că se pot adapta oricăror gusturi. Veți putea comanda la ei, deci, niște scări custom, personalizate după propria voastră dorință și imaginație. Și probabil portofel, asta nu mai știu cât costă, pentru asta trebuie să-i sunați personal.

Este interesant cum omul, în pofida tehnologiei tot mai avansată de care dispune, ajunge într-un final să recurgă la soluții simple și naturale în din ce în ce mai multe domenii. De exemplu, deși există acum tot felul de materiale din care se pot fabrica hainele sau încâlțămintea, tot pielea a rămas materialul cel mai scump, mai bun și mai căutat. Sau, deși am adus prelucrarea pietrei și a metalelor la rang de artă, tot lemnul este elementul de lux pe care îl preferăm într-o mașină (bord de lemn), într-o casă sau într-o cabană.

0 comentarii