website stat

O poveste cu Ormus

Era o dată ca niciodată, că de n-ar fi nu s-ar povesti. Era un Făt-Frumos tânăr și voinic, care creștea într-un an cât alții în 365 de zile. Și Făt-Frumos era unul din cei mai activi și ocupați tineri din tot regatul. În fiecare dimineață se trezea la ora 7, se spăla, încăleca pe calul său alb, sau mai bine zis încăleca pe mai mulți cai putere, după care se ducea în galop la locul lui de activitate, denumit job. Unde stătea până după-masă, circa 8-9 ore zilnic, pe scaun, analizând diverse situații și completând diverse rapoarte în Excel, fără de care treburile țării aveau de suferit.

Azi așa, mâine așa, până când, după mai mulți ani, tânărul nostru, cu o minte ageră și activă dar sedentar în rest, a început să simtă că nu se mai poate mișca așa de bine cum o făcea în copilărie. Mai ales cu spatele avea probleme, spate care a început să-l doară. Când a văzut că nu-i de șagă, și-a luat inima în dinți și s-a dus la doftorul înpărăției.

Aici trebuie să facem o pauză și să vă spunem de ce îi era frică să meargă la doftor. Nu pentru că Făt-Frumos ar fi fost un fricos de felul lui. Nici vorbă. Doar că de câteva generații bune, datorită dezvoltării tehnologice a regatului, oamenii au uitat vechile lor căi, naturale, îmbrățișând metode artificiale și mai puțin sănătoase. Nici medicina nu a făcut excepție. Astfel, noile medicamente, denumite alopate, nu mai erau făcute după rețetele tradiționale, ci din substanțe chimice produse în fabrici. Și, cu toate că erau eficiente pe moment, aveau o mulțime de efecte secundare nefaste pe termen lung.


Așadar, s-a dus Făt Frumos la doftor, care i-a dat niște bumbi albi să-i ia de 3 ori pe zi. Dar, lesne de dedus, aceștia nu au avut niciun efect. Timpul trecea și durerea tânărului se întețeau. Până când, într-o zi, Făt-Frumos a întâlnit un vraci care deținea poțiuni magice vindecătoare numite Ormus, care tratau și durerea de spate. Acesta i-a dat o sticluță cu un pure universal Ormus care nu era nici lichid, dar nici solid. Și nici pulbere, dar nici metal. Ci un fel de combinație între ele. Și astfel a reușit feciorul de împărat să scape de durerile de spate, definitiv. Pentru că uneori, chiar și în secolul XXI, magia rămâne singura alternativă.

Cam așa ar putea suna o reclamă televizată pentru Ormus. Ce este Ormus? O alternativă pe care ne-o propun unii la medicamentele alopate de azi. Un compus special, obținut prin colectarea unor elemente aflate în stări monoatomice în natură. Cei care îl promovează ne spun că are proprietăți... cu adevărat magice. Noi încă nu l-am testat, așa că nu ne putem pronunța pe marginea lui. Și ne dorim ca lumea nici măcar să nu aibă nevoie s-o facă. Dar dacă vă interesează și vreți să îl cumpărați, îl găsiți pe ormus.ro. Și vă mai spunem o taină de puțini știută: când faceți o comandă, puteți utiliza codul "REDUCERE", și veți beneficia de un preț mai avantajos.

0 comentarii