website stat

Jennifer Lopez parțial dezbrăcată

E o chestie și asta cu meridianele. Nu cu meridianele de acupunctură, ci cu cele geografice. Când la noi e frig, la alții e cald. Cum ar fi la americani. Sau nu? Nu știu. Poate doar la unii. La vedetele de Hollywood, de exemplu, sau la marii cântăreți. La ce mă refer? Duminică, în cadrul decernării premiilor Globului de Aur (Golden Globe Awards), Jennifer Lopez s-a prezentat într-o ținută extrem de generoasă cu ochii spectatorilor de sex masculin. Cred că nu greșesc dacă spun că a fost parțial dezbrăcată:


Jennifer Lopez partial dezbracata

Însă putem face aici câteva observații. Prima este că la 45 de ani, actrița și cântăreața de culoare arată excelent. Iar a doua este că rochia, deși foarte provocatoare, nu este cu nimic penibilă. Doar extrem de sexy. Spre deosebire de hainele atâtor alte vedete americane, după cum fără îndoială ați avut ocazia să constatați și dvs. Aviz Lady Gaga, spre exemplu.

Anyway, la un moment dat Jeremy Renner, coprezentatorul ei, a inviat-o să deschidă un plic, ea a zis că ok, o să-l deschidă pentru că are unghii, iar el a replicat: „You got the globes, too!” (Ai și globurile!). Vedeți de la secunda 30:

0 comentarii