website stat

Lumină de sărbători

lampă de birou cu leduri
Suntem în ajunul sărbătorilor, și știu că majoritatea dintre voi preferați să cumpărați tot felul de dulciuri, bijuterii și alte asemenea partenerilor voștri. Vin însă și eu cu o idee cel puțin originală, dacă nu de-a dreptul inedită: îi puteți lua niște corpuri de iluminat pe bază de LED. De ce corpuri de iluminat? Păi de ce nu? În fond, hainele sunt deja banale (toată lumea le face cadou), bijuteriile ieftine sunt kitsch-uri iar bijuteriile care nu sunt kitsch-uri sunt scumpe, dulciurile sunt comsunabile șamd, în timp ce corpurile de iluminat sunt lucruri practice și utile, care vă rămân. Iar dacă au la bază LED-uri, consumă și puțină electricitate.

aplică cu led
De exemplu, dacă partenerul vostru este de gen masculin, l-ați putea cadorisi cu o lampă de birou de tipul celei din prima imagine, elegantă și cu bun gust. L-ar putea ajuta când stă la calculator până noaptea târziu, completând anumite statistici și situații. Iar dacă partenerul dvs este parteneră, adică femeie, i-ați putea face cadou o aplică cu led ca în imaginea a doua, instalând-o chiar dvs ca un bun gospodar ce sunteți, desigur că numai în urma citirii cu atenție a instrucțiunilor și prospectului, cu curentul nu-i de glumit, în baie, pe hol sau în dormitor, dacă vă place să dormiți sau să realizați alte activități sub o lumină difuză, albă sau de care vreți voi.

bec cu led
De pe același site puteți cumpăra și becuri led, la sub 100 de lei. Consumă cam 15 W dar au eficiența unor becuri cu incandescență de 70 W. Apropo de care chestie, eu mi-am luat zilele trecute o lanternă cu led, de la un magazin din apropiere, și sunt foarte mulțumit de ea. Nu știu de ce se mai fabrică lanterne cu becuri clasice, având în vedere cât de mult prelungește durata de viață a bateriilor un led. Dacă aș fi locuit însă în București, poate că mi-ar fi dat prin cap să mă deplasez până pe B-dul Ion Mihalache nr. 42-52, unde, la parter, se află sediul firmei Magic LED, de pe al cărei site am preluat imaginile din articol și spre care am pus linkuri mai sus.

magic led

Și chiar dacă veți opta pentru altceva, eu vă urez cât mai multă lumină și căldură de sărbători, la propriu și la figurat, alături de cei dragi. Crăciun Fericit și plin de magie!

0 comentarii