website stat

Cumpără de Black Friday piese auto

Ai mașină? Ești tare! Dar cât te costă întreținerea ei? La noi în țară funcționează un paradox. Salariile sunt mici, lumea nu are bani așa că a înflorit industria second handurilor. Găsești orice la second hand, de la haine la aparatură și chiar mașini. Asta face că mulți români au reușit cumva să-și cumpere un Golf sau un Opel adus din Germania dar apoi îl țin în garaj, pentru că nu au bani de benzină, de verificări, de piese pentru reparații. Care sunt foarte scumpe. Ei bine, o idee foarte bună este să vă reparați, tunați, puneți la punct mașina de Black Friday.

intercooler

Dacă omul obișnuit cumpără o haină de Black Friday și economisește astfel câțiva zeci de lei, voi puteți cumpăra niște piese auto care îi oricum erau necesare mașinii (și trebuia să le cumpărați în decursul lunilor următoare, altfel expunându-vă unor riscuri) și economisiți câteva sute de lei. Ca de exemplu, intercoolerul cu compresor Hella din imagine. Prețul de 462 de lei include TVA-ul și dacă îl vor reduce să zicem numai cu 20% de Black Friday, asta înseamnă aproape 100 de lei mai puțin.

Difuzoare Alpin

O altă idee este sonorizarea. Produsul nr 2: sistem de sonorizare, respectiv difuzoare Alpin Type-R, SPR-50, model nou. Cu RMS de 100 W și putere maximă de 300 W, woofer cu magnet din neodymium, membrană specială cu tehnologiy Type-R pentru o acustică de exepție, și tind să le dau crezare, pentru că nu am ales cel mai ieftin model de boxe Alpine. Cel mai ieftin era parcă la 92 de lei, ăsta e la 500 și are garanție de 2 ani.

Subwoofer Ground Zero Hidrogen

În fine, există și alte variante de sonorizare. Subwoofer Ground Zero Hydrogen sau pachet bass + woofer + cabluri la promoție. Să vedem și un clip cu el:


MotorVip este un magazin online de piese și accesorii auto cu o gamă incredibil de diversă de produse. Ca să ajung la compresorul din prima imagine, am intrat mai întâi pe pagina de piese auto. Acolo aveau piese pentru o grămadă de mărci, am selectat logo-ul Volkswagen, apoi a trebuit să aleg modelul. După ce am selectat modelul de Golf care mă interesa (sau care vă interesează, în cazul vostru), a trebuit să aleg tipul de motor, după care, în sfârșit, am ajuns pe pagina cu piesele auto efective. Acolo m-am dus la motor și am ales admisie aer, după care intercooler, și abia atunci am găsit ceea ce v-am expus.

Diversitatea de produse nu se aplică doar la piese auto. Tot de pe MotorVip puteți cumpăra ATV-uri, consumabile sau chiar biciclete. Cât despre prețuri sau calitatea produselor, dacă ați cumpărat de la ei și aveți de făcut comentarii, sunteți invitați să le lăsați dinjos.

0 comentarii