website stat

Află azi reducerile de poimâine

Mai sunt două zile până la Black Friday. Mă aștept ca foarte multe magazine să prelungească tradiționala zi de vineri cu cel puțin o săptămână, dar chiar și așa, unele produse se vor epuiza rapid de pe stoc. În aceste condiții, cum să faci în așa fel încât să găsești rapid toate lucrurile care ți-s necesare, într-o singură zi, mai ales având în vedere experiența anilor trecuți, ce ne-au arătat că magazinele online se încarcă foarte greu (sau cad ore în șir) în această perioadă, din cauza afluxului neobișnuit de cititori?

aer curat

Soluția vine de la magazine precum comenzi.ro, care vă informează în avans dacă sunteți abonați la ei. De exemplu, în cazul de față, intrați pe comenzi.ro, vă abonați la newsletterul lor (trecând acolo adresa voastră de mail - vă puteți face una separată pentru promoțiile care vă interesează, dacă nu vreți să le primiți pe mailul de pe care vorbiți cu familia și prietenii) și cei de la comenzi vă trimit începând de azi promoțiile de poimâine. Găsind și alte magazine de acest tip, puteți deja lua câteva decizii în avans cu privire la anumite produse pe care de exemplu doriți să le achiziționați. Bineînțeles, dacă magazinul virtual pe care-l aveți în minte nu vă oferă informații în avans, nici prin abonare, atunci vorba lui Iohannis, ghinion.

Sau poate nu-i atât de mare ghinionul. În sensul că magazinul de care v-am zis aici poate fi folosit cu succes în locul multora, fiind cumva generalist: conține o gamă bogată de articole, de la telefoane și produse IT până la articole pentru bebeluși sau vase de bucătărie. În mod inedit însă, nu te spamează cu sute de articole foarte asemănătoare între ele, ci îți pune la dispoziție niște produse de bază, selectate presupun că pe criterii de calitate. De exemplu, secțiunea purificatoarelor pentru aer de pe comenzi.ro conține doar 11 produse, dar acestea sunt dintre cele mai diverse: uleiuri bio, reîmprospătoare de aer sau aparate care absorb fumul de țigară, neutralizându-l.

revitalizor usb airfresh

Mă opresc asupra acestei categorii deoarece de electronice știm cu toții, în timp ce un spray de cameră este simultan ieftin și foarte inspirat, consider eu, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă. Și nu orice tip de spray: iată în imagine un aparat care purifică, dezinfectează, ionizează și umidifică aerul de acasă, de la birou sau din mașină. Revitalisor se numește, și poate fi utilizat inclusiv pentru aromoterapie (găsiți uleiuri specifice tot la ei pe site), dincolo de efectul lui terapeutic (elimină mucegaiurile, bacteriile etc). La prețul de 50 de lei, eu zic că e mai mult decât un best deal. Exceptând faptul că încă nu-i vineri, când va fi posibil să-l cumpărați și mai ieftin. :) Și da, există posibilitatea plății în rate, în caz că vă doriți ceva mai scump, dintr-un alt domeniu.

Cam atât deocamdată, o să revin și cu alte magazine utile în această perioadă.

0 comentarii