website stat

Un site interesant (și frumos)

Mi se cam termină spuma de ras. Drept care, trebuie să merg la magazin să-mi iau una. Apropo de asta: voi de unde vă cumpărați obiectele de toaletă? Mă refer acum la bărbați. Că la fete nu mă interesează, decât ca să știu de unde să le iau cadouri. :)

Personal, nu am testat până acum produse extra-super-de firmă. Am cumpărat lucruri obișnuite, din marketurile din zonă, fără să caut cele mai scumpe lucruri dar nici ultimele jafuri. Ca rezultat, am avut lucruri de care am fost mulțumit, la prețuri mici. Azi am intrat pe un magazin online cu, printre altele, produse de toaletă masculină. Mă refer, de exemplu, la diverse variante de gel de dus. Acuma: de arătat, magazinul (de fapt site-ul) arată foarte bine. Nici produsele nu stau mai prost la acest capitol, arată și ele super. Prețul însă, măi tată: 11 lei? Nu e ceva schepsis aici, pe care nu-l văd eu? Adică mi se par prea ieftine. Și văd acolo mărci, cred, cunoscute, de exemplu Old Spice (bine, poți căuta separat gel de dus old spice dacă vrei).

gel de dus barbati

Pe bune că-n momentul de față nu mai rețin exact prețul din market, dar la 11 lei un produs de firmă, mă cam bate gândul să-l încerc. Așa că vă întreb pe voi: de unde vă faceți cumpărăturile și cam în ce prețuri vă încadrați? Și care e părerea voastră despre magazinul ăsta? Sunt tot felul de produse, de exemplu uscator braun de firmă, diverse modele, asta mai mult pentru iubita sau sora mea. Ideea fiind că dacă iei ceva online, nu se merită să faci comandă pentru 10 lei, și plătești dublu transportul. Mai bine iei o sacosă de produse, atunci dai mai mulți bani dar per total cumperi ceva super, la un raport preț/calitate mult mai bun decât în offline.

Însă ca să faci asta, trebuie să alegi bine, să nu iei țeapă. Mie unul îmi place cum se prezintă magazinul, dar nu știu ce să zic. Iar numele, shopidoki, îmi sună a okidoki, un motor de căutare românesc (cu nu prea mare succes), dacă îl știți. Sunt curios dacă există vreo legătură între cele două. Poate nu.

0 comentarii