website stat

Artemis – cel mai bun salon de masaj erotic in Bucuresti

Sau cel puțin asta sugerează titlul unei postări de pe earticole.com, în care se vorbește despre masajul erotic în cuplu. Adică, și cred că asta este o idee interesantă, puteți merge la un salon de masaj erotic împreună cu soția sau iubita (sau soțul sau iubitul :D), ori poate amanta/amantul, și veți beneficia de o experiență inedită care în plus nu riscă să vă creeze probleme de cuplu dacă... transpiră. :)

Chiar mă gândeam, oare cine se duce în ziua de azi la un salon de masaj erotic? Cred că e cu schepsis. Adică, să vedem. Fetele, nah... nu prea au curajul, și în plus saloanele sunt cam pline cu maseuze, nu masori. Apropo, știați că încă nu-i clar cum se scrie cuvântul? Am căutat în dexonline, maseuză este o formă alternativă pentru maseză în timp ce la masculin nu există nici maseur și nici maseor, ci masor. Întortocheate sunt, Doamne, căile limbilor noastre, mai ales în privința erotismului. Revenind la subiect, că am o predispoziție spre a divaga uneori, după cum fără îndoială ați observat, deseori mă apuc să scriu despre eros și merg mai departe, din idee în idee, de la sexualitate, feminitate, fete, femei celbre, Cleopatra, și poate la sfârșit mă trezesc vorbind despre religia egiptului antic, care bineînțeles n-are nici o legătură cu erotismul de la care am plecat, nu? Ei, asta s-o credeți voi, există religii, filozofii sau căi spirituale în care sexualitatea joacă un rol important, cum ar fi tantrismul. De exemplu în India există chiar unele temple care au gravate pe pereții lor din afară diverse scene erotice (pereții interiori sunt goi sau cu icoane, gen) dar nu despre asta era vorba.

Deci revenind la subiect după cum ziceam, nu cred că fetele sau măcar femeile se încumetă să frecventeze astfel de saloane dedicate plăcerii explicite și explorării corpului în cele mai fine detalii. Plus că ele sunt și firi preponderent emoționale, la început trebuie să le cucerești inima ca să ajungi mai jos, adică ca să le faci să se deschidă erotic față de tine. După cum reușește în mod inspirat imaginea următoare să ne sugereze:
iubirea la bărbați și femei
Tinerii, adică băieții, nici pe-atât, deși e posibil ca unii de bani gata sau care doresc să experimenteze, să calce pragul acestor case ale plăcerii cel puțin o dată, de curiozitate. Dar altfel, ele le oferă ceva ce au, adică plăcere fizică (pe care le-o oferă și fetele de vârsta lor) și le cer ceva ce n-au, adică bani (deoarece încă nu lucrează sau nu produc bani). Pentru că să fim serioși, o ședință de masaj erotic costă ceva. Așteptați-vă de la câteva sute de lei în sus (depinde de câte persoane sunteți, câte maseuze vreți etc). Totuși, pe pagina Oferta masaj erotic de la Artemis, văd că se oferă și reduceri de tip 4+1, adică mergeți la 4 ședințe de masaj și o primiți pe a 5-a gratis. Există și niște condiții: toate cele 5 ședințe să fie efectuate de aceeași fată (interesantă condiție) și în decurs de 30 de zile. Poate de aceea Artemis ar fi cel mai bun salon de masaj erotic din capitlă?

Și dacă tinerii nu merg, și nici fetele/femeile, rezultă că astfel de saloane sunt frecventate doar de bărbați căsătoriți. De aceea ziceam că ele pot strica relații, dacă cumva soția află. Iar dacă tot aveți bani și vă permiteți, și soția/prietena e tânără sau cât de cât dezinhibată, puteți merge împreună cu ea la o ședință de masaj. Sau chiar, ne mai spune textul de pe earticole, puteți învăța tainele masajului erotic în cuplu, tot la un astfel de salon, contra cost.

Cine mai zicea că banii n-aduc fericirea în ziua de azi...

0 comentarii