website stat

Webminar gratuit pe teme medicale

Încă de la început doresc să fac precizarea că acesta nu este un articol sponsorizat. În schimb, am dat peste o imagine care mi-a suscitat atenția și pe care o să o prezint aici. Această imagine poate să fie de folos celor dintre voi care o veți vedea în timp util, iar asta fără să implice niciun fel de costuri din partea dvs:

webminar analize medicale

Practic, este vorba de un webminar pe tema interpretării analizelor medicale, ținut de către terapeutul Simona Ioniță și doctorul Dumitrescu Noica, care va avea loc joi, 18 mai, la ora 19. Locul unde puteți afla mai multe detalii, precum și modul de înregistrare, este această postare Facebook. Citez din ce scrie acolo:

Dorești și să previi cu rezultatul analizelor medicale, nu doar să aștepți ca ele să confirme afecțiuni?
Atunci înregistreaza-te pe link la seminarull online gratuit în care un terapeut și un medic cu experiență te sprijină în acest demers învățând sa citești investigațiile medicale.
Donațiile sunt binevenite pentru valoarea primită.
Inregistraea sesiunii complete e trimisă automat pentru 3 zile doar la cei înregistrați înainte de finalizarea sesiunii.

Personal consider că acest webminar constituie o oportunitate foarte bună și foarte utilă multora dintre noi, deoarece cu toții ajungem, mai devreme sau mai târziu, să facem niște analize medicale pentru a vedea cauza unor simptome neplăcute și cel mai adesea aproape nimeni nu știe cum să citească analizele respective.

Evident, asta nu înseamnă să ne bazăm doar pe noi și să nu mai mergem la medic cu rezultatele, dar, la fel cum dacă ai mașină nu strică să știi să desfaci un șurub sau verifci motorul când se îneacă, poate că într-o lume care abundă de pseudo-experți pe Facebook în medicină, ne-ar prinde bine să fim ceva mai educați în această direcție.

0 comentarii