website stat

Tablete istețe la preț redus, pentru elevi

Ești elev și te pasionează Matematica sau Limba Română? Ești părinte și ai un copil căruia vrei să-i asiguri o cât mai bună pregătire în vederea testelor de evaluare națională? Atunci citește mai departe, deoarece am niște vechi bune pentru tine. Poate ai auzit de MagicLed și becurile lor economice. Ei bine, firma și-a extins recent activitatea, adăugând în lista produselor pe care le comercializează și tabletele. Dar nu oricum: orice abonat al platformei de învățare online e-istet.ro care își cumpără o tabletă UTOK i7000 beneficiază de un discount egal cu valoarea abonamentului!


Practic, asta înseamnă că dacă vrei să cumperi o tabletă pentru copilul tău, poți să-i faci și un abonament pe e-istet, la pachet. Așa ai ocazia să testezi în detaliu această platformă educațională, fără să dai niciun ban. Mai multe detalii despre ofertă găsești pe pagina celor de la e-istet. Mecanismul promoției este foarte simplu: te abonezi pe site și apoi comanzi tableta la numărul de telefon afișat în pagina din link.

Ce este e-istet? În esență, un site interactiv cu teste pentru elevi. Adică o idee excelente de a-ți medita copilul la prețuri foarte mici, fără să apelezi la un profesor și folosind cele mai noi tehnologii (internetul). Utilizând această platformă de teste online, elevul are la dispoziție propriul lui profesor digital, la orice oră din zi și din noapte, cu costuri infime prin comparație cu meditațiile și poate astfel să realizeze teste de simulare pentru a-și obiectiva nivelul real de învățătură. Mai mult, își poate compara performanțele cu rezultatele obținute de alți copiii de seama lui din țară.

Pe e-istet se puteau efectua oricum câteva teste gratis, iar costurile celorlalte teste erau mici. Dar acum, la cumpărarea acestei tablete, se economisește un abonament. Singurul impediment ce mai poate rămâne e dorința elevului de a învăța.

0 comentarii